fbpx

Margret Coaching

Margret

Wie ben ik?

Motivate you to reach your full potential

Mijn naam is Margret Schmetz.

Ik ben een geboren medium en moeder van 2 prachtige nieuwetijdskinderen.

Mijn levenspad is niet gemakkelijk verlopen waardoor ik vaak in veranderingsprocessen en het transformeren daarvan terecht ben gekomen. In deze tijden kon ik niet anders dan mij verder blijven ontwikkelen en tevens ook mijn hoog-gevoeligheid en aangeboren heldervoelende, helderhorende en helderwetende en helderziende gaven beter leren begrijpen.

Het heeft mij een grote portie levenservaring en (eigen) wijsheid gebracht waardoor ik je als ervaringsdeskundige de benodigde inzichten en adviezen kan aanreiken. Kernproblematiek, rouw en verlies, burn-outs, depressieve gevoelens, chronische ziekte-processen en persoonlijke ontwikkelingen die wij als mens in dit leven allemaal moeten doormaken zijn mij zeker niet vreemd.

Door deze ervaringen en gevoelens zelf eerst te hebben moeten doorleven kan ik je des te beter begrijpen en aanvoelen, in wat je nodig hebt om weer verder te kunnen in het leven.

Je mag mij alle vragen stellen waar je een antwoord op wil hebben. Ik ga graag uit van het nu, de realiteit waarin je je nu bevindt, maar ook wanneer je vragen hebt over je persoonlijkheid of je levenspad of nieuwsgierig bent naar mogelijkheden voor je toekomst kan ik voor je kijken naar de mogelijkheden want die zijn er altijd.

Uiteraard kan ik je door mijn behaalde diploma’s, aangeboren gaven en brede levenservaring op verschillende manieren helpen om je eigen levensgeluk weer te hervinden.

Met respect en enthousiasme en de liefde voor mijn medemens stel ik mij graag open voor je en heet je van harte welkom!

Lieve groet, Margret