Margret Coaching

Foto reading

Spiritueel Life Coach / Medium

Motivate you to reach your full potential

Foto lezen, ook wel psychometrie genoemd, houdt in dat ik als medium contact kan leggen met de energie van de persoon die afgebeeld is op de foto.

Wanneer ik een foto lees, maak ik contact met de energie van deze persoon die mij vervolgens informatie verstrekt over of voor de persoon die voor de reading komt.

Om het meeste uit een foto reading te halen heb ik de foto graag van te voren, mag via mail of app. Aangezien het concentratie en energie vergt, lees ik de foto graag in alle rust en vind het belangrijk hier respectvol en zuiver mee om te gaan. Op deze manier verkrijg ik de meeste informatie en haal ik het meeste uit het consult voor jou zelf.

Het mooiste is om open een foto reading in te gaan. Je mag en kan erop vertrouwen dat de informatie die naar voren komt precies datgene is wat op dat moment belangrijk en nodig is voor je om te weten. Het zal je nog verbazen. Het kan informatie zijn over een proces waar je in zit, kan over een vraag gaan die je van binnen hebt, over liefde en relatie, over de kinderen, wat het ook maar is wat belangrijk voor je is op het moment van de reading.

Lieve groet,

Margret